Пелагонија

Гинеколог од Битола со помош на колегата и овозможил на својата сопруга без лиценца, да изврши царски рез

Против двајца доктори од Битола и една докторка од Белград, полицијата до битолското Обвинителство поднесе кривични пријави. Прво осомничениот М.В....

Повеќе

Обезбедени се средства за изработка на детален урбанистички план во општина Крушево во рамки на годишната програма за финансирање на...

Повеќе

Популарни содржини