МАКЕДОНИЈА

ПРИЛЕП

КОЛУМНИ

Прилеп меѓу турбо фолк и криминален „фолклор“

Автор: Моника Талеска „Кој со ѓаволот тикви сади, ѓаволот очите му ги вади!“ Вака гласи народната поговорка. Пораката треба да стигне до секој, којшто на кој било начин е поврзан со поставувањето на двете бомби пред кафулето „Кафе ин“ во Прилеп, во рок од 10 дена. Зашто, граѓаните никако не смеат…

МАГАЗИН

Популарни содржини