Ознака

Венко Филипче

На прилепската болница итно и епотребен специјалистички кадар, опрема и подобрување на инфраструктурата. Овие се проблеми на кои да им се посвети целосно внимание. Ова се констатациите од средбата на министерот за здравство Венко Филипче, попладнево во прилепската болница, заедно со градоначалникот…
Повеќе...