Ознака

ПИ Витаминка

Прилепскиот стопанственик, сопственик на ПИ „Витаминка“ и долгогодишен поранешен претседател на УО на Стопанската комора во Прилеп, Симон Наумоски од денеска е почесен претседател на УО на Стопанската комора- Регионална канцеларија во Прилеп.
Повеќе...