Месечна архива

септември 2019

Од ЈКП „Водовод и канализација“ апелираат до граѓаните, сите консументи на вода од градската водоводна мрежа да ја преврираат вода 10 минути пред употреба, во среда на 18. септември. -ЈП „Студенчица“ на ден 18-09-2019 (среда) ќе врши перење на изворските постројки на изворот „Студенчица“, поради…
Повеќе...