Уредник

Уредник

Предавање на акредитивните писма од новоименуваната амбасадорка на Република Колумбија за Република Северна Македонија

Предавање на акредитивните писма од новоименуваната амбасадорка на Република Колумбија за Република Северна Македонија

Претседателот Стево Пендаровски, денеска, oствари разговор преку видео-врска со Карменца Харамиљо Гутиерез, новоименувана амбасадорка на Република Колумбија за Република Северна Македонија, со...

Page 4 of 4 1 3 4

Популарни содржини