Миле Талевски ја доби довербата од Заев

Експретседателот на општинската организација на СДСМ во Прилеп, Миле Талевски ја доби повторно довербата од првиот социјалдемократ во државата, премиерот Зоран Заев. Талевски веднаш по објавување на оваа веста за неговиот реизбор, се огласи на својот Фејсбук профил.