Категорија

Граѓанско општество

Невладината организација „АГТИС“ од Прилеп утре во своите простории во Прилеп ќе одржи панел на тема: „Каква ТВ му е потребна на Прилеп? Воведничари во темите ќе бидат политичкиот аналитичар Сашо Орданоски и Петар Арсовски.
Повеќе...

Млади од светот во Крушево се едуцираат за социјално претприемништво

Едукација, подигнување на свеста, засилување на капацитетот и знаењето на младите луѓе за концептот на социјално претприемништво е фокусот на проектот  “DIVE deeper into Social Entrepreneurship”, што неделава се имплементира во организација…