Стевчо Јакимовски во апс

Стевчо Јакимовски е уапсен. Тој и двајца негови соработници од општина Карпош беа уапсени утринава под сомнение дека ја злоупотребиле службената должност.

На Јакимовски му беше одземен пасошот во август, минатата година, а од октомври е под истрага на СЈО во предметот „Хармонија“