МАКЕДОНИЈА

ПРИЛЕП

КОЛУМНИ

Брод што тоне пред да исплови

Правната држава потона пред и да се воспостави. Со бегството на осуденикот и барател на политички азил во Унгарија, Никола Груевски, Македонија доживеа силен удар, многу поголем отколку што тоа изгледа на прв, па и на втор поглед. Ова е катастрофа од која нема да се извлечеме туку-така, со неколку…

МАГАЗИН

Популарни содржини

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More